Advertisement

Απεργια / ΟΚΔΕ: Ανακοίνωση Συμπαράστασης στους απεργούς Πολωνούς ... : Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Απεργια / ΟΚΔΕ: Ανακοίνωση Συμπαράστασης στους απεργούς Πολωνούς ... : Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων.

Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΛΟΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ...
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΛΟΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ... from 4.bp.blogspot.com
Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Απεργία | εργασιακό νομοσχέδιο | εργατικό κέντρο αθήνας. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου). Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο.

Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ...
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ... from gsee.gr
Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour).

Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία.

24ΩΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ...
24ΩΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ... from www.peathen.gr
Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου). 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ.

Posting Komentar

0 Komentar